Ogranak Dubrovnik s županom Nikolom Dobroslavićem

Rad Bošnjačke demokratske stranke Hrvatske na području Dubrovačko-neretvanske županije bila je tema sastanka predstavnika te stranke s županom Nikolom Dobroslavićem.

Upoznavajući župana s novoizabranim rukovodstvom Ogranka BDSH Dubrovnik, predsjednik Ogranka Sado Bečić županu je predstavio potpredsjednika Seada Ramčića i tajnika Envera Čustovića te ga upoznao sa programom i ciljevima stranke!

Ujedno je iskoristio priliku da se zahvali na prijemu i suradnji koja je do sada bila besprijekorna nadajući se unapređenju iste u svrhu zajedničkog rješavanja izazova koji se budu ticali prava Bošnjačke nacionalne manjine!

Župan je izrazio zadovoljstvo suradnjom s Bošnjačkom demokratskom strankom Hrvatske kao i bošnjačkom zajednicom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, pohvalio njihov društveni i politički angažman a naročito istakao veliki doprinos Bošnjaka u Domovinskom ratu.

Dubrovački Bošnjaci su u najtežem trenutku ispravno prepoznali svoje mjesto i uz rame sa svojim sugrađanima podnijeli veliku žrtvu u obrani Republike Hrvatske te imaju svu potporu u ostvarenju svojih manjinskih i drugih prava, zaključio je župan na sastanku.
11.03.2014.g.

Također pročitajte...